به گزارش قدس آنلاین، مرضیه خسروی بروجنی دبیر اجرایی ویژهبرنامه «نوجوان+» گفت: این برنامه در بستر فضای مجازی و با مشارکت طرح شهید بهنام محمدی اجرا میشود و در آن نوجوانان دختر و پسر با چالشهای مختلف روبه رو میشوند و در هر هفته یک چالش جدید را تجربه خواهند کرد.
وی افزود: تمام این چالشها با محوریت برنامه نوجوان پلاس و با عنوان «گره گشایی» اجرا میشود به نحوی که انجام هر فعالیتی در ضمن این چالشها، درنهایت منجر به باز شدن گرهای از کار خود، خانواده یا دیگران شود.
- چالش مهربانی
چالش دست به آچار (پسران )/ دستان هنرمند، ساخت جعبه هدیه (دختران)
چالش از جیبت بزن
چالش بسته مهربانی
-چالش سرود و لباهنگ + چالش صداگذاری
- چالش دلنوا
-چالش روز قدس
- چالش ورزشی (پسران)/ چالش دومینو (دختران)
خسروی در توضیح چالشها گفت: چالش مهربانی از سه اقدام چالش از جیبت بزن، چالش دست به آچار/ دستان هنرمند و چالش بسته مهربانی تشکیل شده است. در چالش «سرود و لباهنگ» که ویژه برادران است، نماهنگی از سرود «باز هم مرغ سحر» آماده شده و در کانالهای نرم افزار بله و اینستاگرام قرار میگیرد. در چالش «صداگذاری و دوبله» قطعه کوتاهی از یک انیمیشن در اختیار مخاطبان قرار میگیرد تا آنها با نوشتن یک متن جذاب و طنز اقدام به صداگذاری روی انیمیشن کنند. نرم افزار مورد نیاز برای این کار در کانالهای بله و صفحه اینستاگرام معرفی میشود.
همچنین در چالش «دلنوا» نیز نماهنگی به مناسبت لیالی قدر و ایام شهادت حضرت امیرالمومنین(ع) آماده شده و در کانال قرار میگیرد. نوجوانان با توجه به نماهنگ، اثر مشابهی را تحت عنوان دلنوا تولید کرده و برای ما ارسال میکنند. در چالش روز قدس که با توجه به شرایط غیرمعمول حاکم بر جامعه به علت شیوع بیماری، احتمال لغو برگزاری راهپیمایی روز قدس وجود دارد، نوجوانان به همراه خانواده در زمان مشخصی بر پشت بام منازل خود رفته و ضمن شعار سر دادن، پرچمهای آمریکا و اسرائیل را به آتش خواهند کشید و دو چالش پایانی که چالش ورزشی (برای پسران) و چالش دومینو (برای دختران) است.
رییس فرهنگسرای امید بیان کرد: جزئیات این چالشها و شرایط آن برای نوجوانان داوطلب، هر هفته از طریق صفحات اینستاگرام نوجوان پلاس به نشانی noujavan.plass@ و فرهنگسرای امید به نشانی farhangsara_omid@ و نیز از طریق کانالهای طرح بهنام در نرم افزار بله به نشانی: ble.ir/behnam_dokhtaran وble.ir/behnam_ pesaran منتشر میشود.
داوری و جوایز جشنواره
دبیر اجرایی ویژهبرنامه نوجوان پلاس در پایان در خصوص داوری و جوایز این برنامه عنوان کرد: در هر کدام از چالشها به سه نفر برگزیده دختران و پسران؛ سه میلیون ریال نفر اول، دو میلیون و پانصد هزار ریال نفر دوم و دو میلیون ریال نفر سوم جایزه نقدی تعلق خواهد گرفت. همچنین در داوری برخی از چالشها، علاوه بر نظر داوران نظر مخاطبان کانالهای ارتباطی در بله و مخاطبان صفحه اینستاگرام نیز لحاظ خواهد شد. به اینصورت که داوران ده اثر برتر را در کانال پیام رسان بله و صفحه اینستاگرام قرار میدهند تا با احتساب تعداد آرای مخاطبان، سه نفر برتر شناسایی شوند. همچنین در همه چالشها علاوه بر آثار سه نفر برگزیده، آثار ارزشمند دیگری که جز سه اثر برگزیده نیست نیز به همراه نام صاحب اثر در کانال بله و صفحه اینستاگرام قرار خواهد گرفت.
نظر شما